0767 186 768 Luni Sambata 10:00 - 21:00 Iuliu Maniu 74-76, Bucuresti

Cel mai bun studio XBODY din Bucuresti

XBODY Bucuresti

XBODY, noul trend in materie de:

  • slabire,
  • tonifiere musculara,
  • recuperare dupa nastere si
  • remediu pentru durerile de spate,

numara peste 30 de studiouri la nivel national. Dintre toate aceste, doar unul singur se diferentiaza printr-o serie de caracteristici unice – BodyFit Bucuresti!

De ce BodyFit Bucuresti?

BodyFit Bucuresti si-a inceput activitatea in urma cu aproape un an de zile, timp in care a demonstrat ca, pe primul loc in topul prioritatilor sale, se afla calitatea serviciilor oferite clientilor. In acest moment, numarul de clienti care au trecut pragul acestui studio XBODY depaseste 700. Un numar interesant, daca ne raportam la o singura locatie – Studio BodyFit Floreasca!

XBODY - Cel mai bun studio XBODY
XBODY – Cel mai bun studio XBODY

Pentru a fi mai aproape de clientii sai, BodyFit Bucuresti a inaugurat, cu o luna in urma, al doilea studio BodyFit din Bucuresti. Acesta este localizat in cartierul Militari, acoperind un segment aparte de clienti – cei care nu au timp disponibil pentru a se deplasa dintr-un colt in altul al Bucurestiului si care isi doresc o calitate crescuta a serviciilor de la un astfel de salon.

In mai putin de o luna de la lansare, studioul este aproape plin. Ma asteptam la acest lucru, avand in vedere serviciile pe care le oferim. Nu ne vom opri aici!“, declara Lucian Ionescu, tanarul care si-a luat inima in dinti si a parasit un loc in care multi si-ar dori sa ajunga – Miami – pentru a pune bazele unui business EMS solid.

Cu certificari si atestate luate la marile companii de fitness din SUA, Lucian a identificat nevoia romanilor de a ajunge la silueta visata. Si toate acestea, in conditiile in care lipsa timpului si, mai ales, calitatea serviciilor autohtone lasa mult de dorit.

Investitiile facute de Lucian in studiourile BodyFit Bucuresti nu se rezuma doar la echipamente, locatii si traineri. Daca sunteti deja client, cu siguranta ati identificat particularitatile acestui studio XBODY din Bucuresti.

De la serviciile complementare oferite de studio, echipamentele complementare, produse care va sustin si va ajuta in activitatea de recuperare, tonifiere sau slabire, dietele personalizate si pana la “serviciile new-age“, BodyFit Bucuresti impresioneaza din prima clipa.

Trainerii sunt cel mai important lucru in fitness!” spune Lucian, privind catre unul dintre angajatii sai. “Din acest motiv, a fost foarte greu sa-i gasesc pe cei mai buni“.

La BodyFit Bucuresti, antrenorul personal XBODY pe care il ai te sustine pe intreg parcursul procesului. De la prima sedinta, de la sfaturile de efectuare a exercitiilor fizice, de la alimentatie si dieta si pana la recomandari importante in privinta sanatatii tale, antrenorii XBODY de care poti si tu beneficia sunt aici sa te sprijine si sa te ajute.

Daca nu esti client BodyFit, iti spunem ca TREBUIE sa incerci pentru a te convinge! Pentru tine avem si o oferta special realizata! Clic aici pentru a vedea oferta XBODY!

Antrenament XBODY

 

Ce spun clientii despre BodyFIT – Cel mai bun studio XBODY

 

Dorian Popa XBODY
Dorian Popa XBODY

 

Am experimentat un nou tip de antrenament, ceva unic, care mi-a schimbat definitiv viziunea asupra fitness-ului.

Multumesc Bodyfit”

Dorian Popa

 

 

Liviu Varciu XBODY
Liviu Varciu XBODY

 

Desi nu am timp sa merg la sala Bodyfit mi-a oferit sansa sa cred ca te poti antrena in doar 20 de minute foarte intens si doar de doua ori pe saptamana.

Multumesc Bodyfit”

Liviu Varciu

 

20 de minute de antrenament de doua ori pe saptamana cu Xbody ce pot compensa o saptamana de mers la sala. Multumesc Bodyfit” – Ana Baniciu