fbpx
Strada Comandor Eugen Botez 40, București
0767 186 768
office@bodyfitbucuresti.ro

Intrebari frecvente

TRATAMENTUL LPG ESTE O METODA SIGURA?
In urma studiilor clinice efectuate, metoda LPG a fost aprobata de FDA (Food and Drug Administration din SUA), cel mai inalt for care evalueaza eficienta si siguranta tratamentelor. Cu alte cuvinte este o metoda atestata medical pentru tratamentul celulitei.


ESTE NECESARA O PREGATIRE INAINTE DE O SEDINTA DE LPG?
Exista un costum special, care imbraca intreg corpul, recomandat din mai multe motive: igiena, intimitate, usureaza miscarile rolelor, se pot trasa pe costum directiile de executare a manevrelor.


CAND APAR PRIMELE REZULTATE?
Dupa cateva sedinte, in medie 6-7, dar acest lucru variaza de la perosana la persoana, in functie de vechimea si gradul celulitei, retentia de apa de la nivelul tesuturilor. La unele persoane, efectul poate fi vizibil chiar dupa o sedinta, iar la altele, dupa sase sau chiar opt sedinte.


CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A SCAPA DE CELULITA?
Sunt recomandate intre 14 si 20 de sedinte, efectuate cu un ritm de 2 pe saptamana.
In unele cazuri pot fi necesare mai putine sedinte, 10-12, iar in cazul unei celulite vechi, cu fibroza pot fi necesare mai mult de 20 de sedinte.
Noi recomandam pentru inceput 14 sedinte LPG, si in functie de rezultate, recomandam sau nu continuarea terapiei.

SCAPAM DEFINITIV DE CELULITA?
In urma tratamentului, scapam de efectele vizibile, la nivelul pielii, insa in tesutul subcutanat procesul patologic continua, de aceea avem nevoie de un tratament de intretinere si de o dieta echilibrata. Pentru mentinerea rezultatelor este nevoie de un tratament de intretinere, cu 1-2 sedinte pe luna.


CARE SUNT AVANTAJELE ACESTEI METODE?
Este o metoda neinvaziva, nedureroasa, eficienta, care actioneaza in profunzime, chiar la locul de formare a celulitei. Desi sunt foarte necesare, dieta si exercitiile fizice, esueaza in tratamentul celulitei si de asemenea sunt unele zone problema ale corpului, cu depozite localizate de grasime, care sunt greu abordabile prin exercitii fizice.


TOATE PERSOANELE POT APELA LA UN ASTFEL DE PROCEDEU SAU EXISTA SI CONTRAINDICATII?
Majoritatea persoanelor pot apela la aceasta procedura deoarece exista foarte putine contraindicatii, cum ar fi cancerul, tratamentul anticoagulant si cu corticoizi, infectii si rani ale pielii, tromboflebita, boli hematologice, sarcina.