fbpx
Strada Comandor Eugen Botez 40, București
0767 186 768
office@bodyfitbucuresti.ro

Tehnologia EMS

ECHILIBREAZĂ SISTEMUL MUSCULAR

Antrenamentele BodyFit îți echilibrează întreg sistemul muscular datorită faptului că aplicarea impulsurilor are loc și pe mușchii mai puțin dezvoltați. Echipamentul BodyFit, special creat pentru acest lucru, te ajută să arăți așa cum ți-ai dorit!

NU PUNE PRESIUNE PE ARTICULAȚII

Cu ajutorul tehnologiei EMS și a echipamentului BodyFit, mușchii sunt lucrați în profunzime, neexistând nicio presiune pe articulații. În cazul antrenamentelor tradiționale, în cazul celor cu greutăți, articulațiile sunt stimulate foarte mult.

AMELIOREAZĂ DURERILE DE SPATE

Costumul de antrenament BodyFit este special conceput pentru a lucra, într-un mod corect, mușchii care susțin coloana vertebrală. Prin EMS, mușchii spatelui devin mai puternici și durerile de spate se diminuează. 

BODYFIT BUCUREȘTI

Ai încercat antrenamentele prin Tehnologia EMS?

Termenul EMS înseamnă stimularea electrică musculară și reprezintă contracția (spasticitatea) musculaturii prin impulsuri electrice. Antrenamentele concepute cu ajutorul Tehnologiei EMS au eficiență dovedită și oferă rezultate notabile în scurt timp.

Ai aflat beneficiile Tehnologiei EMS?

Tehnologia EMS are mai multe domenii de aplicabilitate, acoperind nevoile particulare ale fiecarui client. Ea poate fi utilizată pentru:

1

TONIFIERE

La BodyFit București poți avea parte de un antrenament complet de consolidare a musculaturii, care îți va transforma modul în care organismul folosește caloriile.

2

PREVENȚIE

Antrenamentele cu ajutorul Tehnologiei EMS ajută la păstrarea unui echilibru al organismului, menține activi toți mușchii și ajută la prevenția unor afecțiuni medicale.

3

REABILITARE

Reabilitarea post-traumatică sau post-partum este posibilă cu mai multă ușurință deoarece efortul depus este mai mic decât la un antrenament obișnuit.

Fii permanent în formă cu BodyFit!

Tehnologia wireless EMS face posibilă efectuarea antrenamentelor oriunde, fără a mai fi legați de un anumit loc. Cu echipamentul BodyFit, antrenamentele EMS se vor putea desfășura oriunde.

Train Different and Live Different

Impulsurile transmise de aparatul de ultimă generație pe care îl utilizăm ajung la echipamentul special dedicat activității tale, provocând contracții musculare. Aceste contracții musculare sunt identice cu mișcarea propriu-zisă a mușchilor în timpul depunerii unui efort.

UNIC DISTRIBUITOR ȘI IMPORTATOR

BodyFit este importator și distribuitor unic pe teritoriul României și aduce pentru prima dată în prim plan un aparat de electrostimulare musculară total diferit de cele existente pe piață până în acest moment.

SINGURUL CENTRU DE SERVICE AUTORIZAT

Dacă ai un produs EMS pentru care ai nevoie de piese de schimb sau au nevoie de o constatare sau intervenție, BodyFit este soluția pe care o căutai. Suntem singurul centru de service autorizat din România!

Ai nevoie de informații despre produsele
sau tehnologia EMS? 

Contactează-ne

Ai întrebări sau vrei mai multe informații?

Contactează-ne

Adresa:

Strada Comandor Eugen Botez 40, București

Telefon:

0767.186.768

Follow us:

Vrei să testezi eficiența BodyFit? Programează o ședință de antrenament!