fbpx
Strada Comandor Eugen Botez 40, București
0767 186 768
office@bodyfitbucuresti.ro

LPG Alliance CELLU M6

Despre LPG Cellu M6

LPG Cellu M6 este singurul aparat care poate lucra cu usurinta toate tipurile de tesut: fibros (celulita), relaxat (piele lasata), dens (depozite de grasime). Datorita senzorului sau de identitate a pielii, stimularea se adapteaza in functie de persoana, in acest fel puterea terapiei LPG nu este limitata de tipul de tesut sau de calitatea acestuia.

Principii de functionare 

LPG Cellu M6 este aparatul cu cele mai bune rezultate chiar si in cazul celulitei fibroase, pus la dispozitia ta acum de catre BodyFit.
Lipomasajul LPG este, de fapt, un masaj mecanic complex, care asociaza miscarea de rulare a pielii cu aspiratia. Actiunea rolelor motorizate care pliaza si depliaza succesiv pielea, se adauga mecanismului de aspirare a pielii, realizand un veritabil masaj al tesutului adipos, cunoscut sub numele de lipomasaj.
Merita mentionat si fapul ca pentru acest masaj nu se folosesc adjuvanti, creme sau geluri cosmetice.

ACTIVAREA MICROCIRCULATIEI

Sustine cresterea aportului de oxigen si de substante nutritive, precum si eliminarea rezidurilor metabolice si detoxifiere.

RELAXARE

Pe langa numeroasele beneficii estetice si medicale, terapia prin masaj LPG este foarte relaxanta.

LIPOLIZA

Conduce la eliminarea pungilor de grasime prinse intre septurile fibroase si ajuta astfel la pierderea celulitei de natura fibroasa.

ALIATUL TAU IMPOTRIVA CELULITEI

Relaxeaza-te, Cellu M6 te scapa de celulita!

Prin masaj se realizeaza desprinderea tesutului adipos si ameliorarea aspectului de “coaja de portocala” al pielii. Totodata se activeaza circulatia fluidelor – sange si limfa – in organism, foarte benefic in combaterea celulitei.

LPG Cellu M6

 Niciodata
nu a fost mai usor sa scapi de celulita! 

Tehnica LPG inlocuieste orice tehnica invaziva impotriva tesuturilor fibroase, relaxate sau dense. 
Cellu M6 ajuta corpul intr-un mod natural sa elimine depozitele de grasime si celulita si ofera fermitate pielii lasate.

Fă o programare la BodyFit Floreasca

Obtine si tu corpul pe care ti-l doresti cu ajutorul  tratamentelor de rejuvenate faciala si remodelare corporala LPG Cellu M6 de la BodyFit Floreasca,
cu rezultate vizibile dupa doar 3 sesiuni.