fbpx
Strada Comandor Eugen Botez 40, București
0767 186 768
office@bodyfitbucuresti.ro

Școala EMS

Vrei să fii instructor
într-un Studio EMS?

Dacă ești instructor de fitness și dorești să te perfecționezi sau să poți lucra într-un studio EMS, atunci ai ajuns exact unde trebuia!
Școala de instructori EMS by BodyFit își deschide porțile pentru toti cei interesați.
Acum poți descoperi toate tainele acestei profesii new-age și te poți alătura specialiștilor din domeniu. Vei face parte din elita antrenorilor de fitness și îți vei putea vedea visul atins.

Înscrie-te

Înscrie-te la cel mai bun curs de formare EMS

Școala EMS by BodyFit susține cel mai eficient curs de formare pentru viitorii instructori EMS.

ÎNVEȚI

De la cei mai buni instructori din domeniu vei învăța toate informațiile care te vor ajuta să concepi programe de antrenament eficiente cu ajutorul tehnologiei EMS.

APLICI

Vei exersa pe tot parcursul cursului, exact ca și cum ai ține personal ședințele de EMS. Vei avea tot timpul lângă tine un profesionist care te va îndruma și sfătui.

PRACTICI

Vei obține diploma de certificare care îți va permite să lucrezi în acest domeniu și te vei bucura de toate cunoștințele pe care le vei dobândi în timpul cursului de formare.

CÂT DUREAZĂ CURSUL DE INSTRUCTOR EMS?

Cursul de formare instructor EMS are o durată medie de 3-5 zile. Această durată poate fi mai mică sau mai mare în funcție de experiența cursantului și de capacitatea acestuia de a acumula cunoștinte noi.
Vrei să știi mai multe?

Contactează-ne

UNDE SE DESFĂȘOARĂ CURSUL?

Cursul de instructor EMS by BodyFit se desfasoara in cadrul studioului BodyFit din București, din sector 2, Strada Comandor Eugen Botez, nr. 40.
În cadrul studio-ului din București unde are loc cursul de formare, participanții se vor familiariza atât cu etapele de antrenament, cât și cu produsele și modul lor de utilizare. 
Vrei să știi mai multe?

Contactează-ne

Ești deja instructor fitness?
Înscrie-te la curs și treci la nivelul următor!

Învață să lucrezi pe cel mai performant aparat din lume de la instructori EMS cu experiență și obține acreditare pentru programe de antrenament revoluționare.
Fă primul pas către noua tendință în fitness și oferă cele mai eficiente servicii cu tehnologia EMS.

VREAU SĂ FIU INSTRUCTOR EMS

Contactează-ne

[caldera_form id="CF5de134f036f56"]

Ai întrebări sau vrei mai multe informații?

Nu ezita să ne contactezi!