fbpx
Strada Comandor Eugen Botez 40, București
0767 186 768
office@bodyfitbucuresti.ro

Avantaje EMS

Program de antrenament în doar 20 de minute

Lucrează tot mușchii prin ședințe de fitness cu electrostimulare și vei obține o siluetă de invidiat în scurt timp!

Vezi abonamentele
CÂȘTIGI TIMP

O sesiune de antrenament cu BodyFit durează doar 20 de minute, în timp ce o ședință clasică de fitness durează 2 ore. Obții aceleași rezultate într-un timp mai scurt petrecut la sală.

OBȚII REZULTATE RAPID

Slăbește inteligent! Fitness-ul prin electrostimulare activă este mai eficient și mult mai rapid decât cel clasic. Atunci când nu ai timp de sală, BodyFit este soluția!

TE SIMȚI MAI BINE

Costumul folosit la antrenamentele BodyFit este special conceput pentru a lucra într-un mod corect, mușchii ce susțin coloana vertebrală. În scurt timp durerile de spate vor dispărea.

PROGRAM PERSONALIZAT

Vei stabili împreună cu antrenorul tău o dietă și un program de antrenament personalizat care te ajută să ajungi la forma pe care ți-o dorești și să îți tonifici organismul.

Despre noi

Cel mai eficient program de fitness al momentului!

Din 2014 BodyFit a adus în România un program revoluționar de fitness care îți permite să petreci mai puțin timp la sală, să îți tonifici mușchii și să menții o stare de bine a organismului. Lucian Ionescu, antrenor și fondator BodyFit are o experiență de peste 20 de ani în fitness!

BodyFit te ajută să arăți bine!

La BodyFit Floreasca ai parte doar de personal calificat și antrenori cu experiență, care te vor asista în cadrul ședințelor de antrenament pentru atingerea obiectivelor stabilite, într-un timp cât mai scurt.

Scurtează timpul de antrenament și mărește eficacitatea acestuia!

O sesiune de antrenament BodyFit durează 20 de minute și este echivalentul a câteva ore de activitate intensă la sala de fitness.

ARZI GRĂSIMEA

La BodyFit Floreasca poți avea parte de un antrenament complet de consolidare a musculaturii, care îți va transforma modul în care organismul folosește caloriile. Dacă ai probleme cu greutatea sau pur si simplu dorești să ajungi la o siluetă de invidiat, BodyFit este soluția.

CREȘTI MASA MUSCULARĂ

La BodyFit vei primi un costum special XBODY, în funcție de dimensiunea pe care o porți în mod normal. EMS este o tehnologie care nu dă gres. Încearcă și te vei convinge!

SCAPI DE CELULITĂ

Un antrenament EMS este cel mai eficient antrenament anti-celulitic! Electrostimularea ajută la reducerea țesutului adipos într-un timp cât mai scurt. Bucură-te de o siluetă de invidiat!

BodyFit te ajută să te simți bine!

La BodyFit Floreasca avem grijă de întreg organismul tău!

Scapă de disconfort cu BodyFit!

Este demonstrat faptul că, în urma antrenamentelor cu echipamentul BodyFit, postura persoanelor a fost cu mult mai mult îmbunătățită.

AMELIOREAZĂ DURERILE DE SPATE

Costumul de antrenament BodyFit este special conceput pentru a lucra, într-un mod corect, mușchii care susțin coloana vertebrală. Aceasta musculatură este, de cele mai multe ori, neglijată în antrenamentele obișnuite, desfășurate la o sală de fitness.
Prin EMS, mușchii spatelui devin mai puternici și durerile de spate se diminuează. În unele cazuri, durerile de spate dispar cu totul în urma desfășurării unui antrenament BodyFit pe o perioadă mai lungă de timp. Stai prea mult timp pe scaun? Conduci foarte mult și ai dureri de spate? Ai probleme cu coloana? Soluția este BodyFit Floreasca!

ECHILIBREAZĂ SISTEMUL MUSCULAR

Antrenamentele BodyFit îți echilibrează întreg sistemul muscular datorită faptului că aplicarea impulsurilor are loc și pe mușchii mai puțin dezvoltați. Echipamentul BodyFit, special creat pentru acest lucru, te ajută să arăți așa cum ți-ai dorit!

NU PUNE PRESIUNE PE ARTICULAȚII

Cu ajutorul tehnologiei EMS și a echipamentului BodyFit, mușchii sunt lucrați în profunzime, neexistând nicio presiune pe articulații. În cazul antrenamentelor tradiționale și, în special, în cazul antrenamentelor cu greutăți, articulațiile sunt stimulate foarte mult, ceea ce nu este un lucru tocmal dorit.

Vrei să ajungi în scurt timp la forma dorită?

Alege-ți un abonament

Contactează-ne

[caldera_form id="CF5de13631b2f3d"]

Vrei să testezi eficiența BodyFit? Programează o ședință de antrenament!